luni, 30 iunie 2014

Gindirea premoderna omoara

Un dobitoc a aruncat o piatra in balta: vaccinurile provoaca autism. Un presupus "studiu" care s-a dovedit inventat de la un cap la altul.

La douazeci de ani dupa aruncatul bolovanului, efectele acestui articol inca se resimt. Hoarde de medievali care de-abia asteptau un pretext care sa vina sa le intareasca preconceptiile despre lume si viata au urlat entuziasti: stiinta ucide. Si si-au indemnat semenii sa nu-si mai vaccineze copiii.

Lumea proasta a pus botul.

Nu stim citi copii au suferit sau chiar au murit de pe urma acestei inconstiente. :(



.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nea Wakefield a facut "studiul" pe 12 copii. Mare om, daca a putut trage o conluzie valida din numarul asta. Si nu stii toate miturile legate de vaccinuri. La vaccinul hexavalent se spune ca provoaca scleroza. Aici nu exista studii, dar "scrie pe internet ca asa e". Iar vaccinurile, in general, provoaca sterilitate - asta declara, de obicei, parintii care refuza vaccinarea. Faptul ca ei au fost vaccinati si au procreat nu li se pare o contradictie.

K

Ionut spunea...

deci eu nu cred ca vaccinurile provoaca autism. e o mare prostie spusa de cine a zis asta. poate era autist chiar ala...