luni, 4 aprilie 2011

Sa dam piept cu realitatea. Cu Realitatea, bre...

Doamnelor si domnilor, stimati zbuciumati recenti si atomici si carele consumati media pe piine, inclusiv Internet si bloguri de-astea nefolositoare si chiar si inutile,

azi, luni 4 aprile 2011, la orele 13:00 trecute fix, stimatul Turambar aka eu va participa plenar si in esclusivitate, chiar si in direct si cu tot corpul din dotare, la emisiunea de pe Realitatea FM produsa / realizata / prezentata / regizata / montata si editata de stimabila doamna Anca Florea. Emisiunea nu stiu cum se cheama, dar doamna Anca Florea este o doamna, deci musai obligat sa mergem acolo si sa facem frumos bubico de maniera spontana si cinica si sociologica, asa cum stie Turambar, mai ales cind este sub influenta procentelor.

Atentie! Copii, nu conduceti sub influenta procentelor! Consumul exagerat de sondaje dauneaza grav sanatatii! Oameni buni, fiti responsabili si nu consumati sondaje cit timp sinteti in procesul de creare a realitatii.

A Realitatii, da? :wink:

4 comentarii:

matusalem spunea...

Se da meci de rugby? :)

Turambar spunea...

Nu. Mai rau: se face meci de rugby. Acolo, in studioul ala inghesuit, printre fire si alte matze de cabluri si mese pline cu botoane de volum :)

alinutza spunea...

Succes! Din pacate nu prind Realitatea FM prin biroul pe unde-mi duc existenta, dar sunt sigura ca o sa fiti la inaltime!

Dragos Bora spunea...

Online aici:

http://fm.realitatea.net/#

sau

http://194.169.235.131:8000