marți, 9 septembrie 2008

Apocalypsa, mayca

Imi vine SMS aseara, prin sistemul ala de SMS-uri care ma face cu cinci minute mai deshtept decat altzii si imi spune real time ce cacat de tampenii mai au comis politicienii pe gura lor care mananca si ea o paine albastra. Si amara si rea. Si scumpa.

Si aseara, gura lor a comis-o electric: zice ca PC, prin dom' Marinescu, mare om, mare caracter, someaza Comisia Europeana sa opreasca pornirea acceleratorului de particule de la Geneva, sa nu vina cumva apocalypsa, mayca, si sa ne lase fara pensye.

Ma rog. I've just shrugged it off, having more urgent matters at that time (nu vretzi sa shtitzi. Dramatic si trist fu mersu lumii aseara, sub umbra terasei in floare :( )

Si le spui eu celorlaltzi ce tampenie de stupizenie a comis-o nenea asta, si continuam discutzia. Iar in dimineatza asta descopar, ca altzii, mai blogorizatzi decat mine, au vazut si ei enormitatea tampeniei discursive si au taxat'o in consecintza. Bravo, Chineze! Da'le sa ii doara. Mama lor de dobitoci... :(

Si atunci, pentru ca am acquiesat ca altzii stie si cunoaste, ne uitam la videoclipuletzul asta de rap in care o tanti fiziciana ne spune cum cauta ea bosonul Higgs si cum n'o sa fie gaura neagra, except in mintea lu Marinescu, care crede ca astfel ia voturile de la babe. Ma rog, strategia lui.

Si acum ne uitam la bosonul Higgs, da?. In engleza, da? Cine nu stie engleza, sa invetze fizica. Cine nu stie nici fizica, sa invetze rusa, ca o sa'i foloseasca. Shi ne uitam cu atentzie, da? Ca vorbim de lucruri sfynte, mayca, shi Apocalypsa e aproape, mayca. Dupe coltz.

Mayca.

10 comentarii:

Anonim spunea...

de dimineata m-a trezit stirea asta cu conservele atomice
daca as fi fost mai slab de inger mi-ar fi stricat dimineata
dar cum nu sunt am ras doar bine
stramb dar bine :D

Anonim spunea...

Intentionez sa repet asta de cate ori vad lehasceu' ala bloguit : care-i problema noastra neica ? noi suntem o enorma gaura neagra de multi ani .

Turambar spunea...

@ Chinezu: eu am ras de'aseara. Dar cam trist. Multzi proshti sunt pe lumea asta. Dar de ce atat de multzi la noi, frate?

@ Moshu: Moshule, ce tanar eshti. Imi place cum gandeshti. Realism de Baneshti. Sa ne traieshti.

:)

Anonim spunea...

By the way, cica avem fo 60 de baieti care lucrara p-acolo . Asteptati-va ca maine sa le lipseasca 2-3 km de tunel ...

Turambar spunea...

Stai sa le vezi cand o sa le fure bosonii. Si o sa ne ducem la apocalypsa cu mana in fund, ca nishte hotzi ieftini.

Nici macar purgatoriul nu'l mai prindem. Direct la cazan ne retrogradeaza Doamne Doamne, in mare mila lui :)

Bogdan spunea...

Stirea e veche, se zbantuie vesela prin ziare, reviste de popularizare a stiintei si televiziuni de macar 5-6 ani.

Insa nu cred ca pana acum LHC a beneficiat de asa publicitate buna precum cea promovata de cei cativa oponenti. La urma urmei, e un proiect extrem de interesant si merita ceva tam-tam pentru constientizarea contributorului despre unde se duc banii din impozite...

Turambar spunea...

Ai dreptate: stirea cu acceleratoru e veche. Dar aia cu PC'ul care protesteshte este delicios de noua. Shi merita sa o aducem in atentzia telespectatorilor.

Ca in bancul cu ala cu calul: Si de ce il vinzi, mai nene? Nu'l vand, da'l in mortzii ma'sii. Vreau doar sa'l fac de rushine...

:D

Anonim spunea...

Maestre, vine sfârşitu' lumii! ce faci cu relaţiile personale, ay?

Turambar spunea...

Ce fac cu relatziile personale? Pai simplu: le schimb pe'o punga de relatzii sexuale si pe'o juma de litra de vin. Logic, nu?

Si pe urma astept sa dea Apocalypsa peste mine cu acceleratoru.

:)

Anonim spunea...

hai să moru / de doru / lu' acceleratoru! da, să fieeeeeeeeeee!